Neem contact op

Ons team staat klaar voor u en uw vragen. Dus wanneer u meer wilt weten over ons, of u heeft een belangrijke vraag over een van onze producten uit de webshop,
neem dan gerust contact op.

Onze livechat is ook elke werkdag geopend van 07:00 tot 22:00 uur.
Wij streven ernaar om binnen 2 uur te reageren op uw vraag.

Email: info@bluemiracle.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik snel contact met jullie opnemen?

Je kan ons gemakkelijk en snel bereiken via de live chat. Deze is elke werkdag online van 07:00 tot 22:00 uur. Wij streven ernaar om antwoord te geven binnen 2 uur.

Wanneer kan ik een antwoord terug verwachten?

Of je nu feedback, vragen, opmerkingen of iets anders voor ons hebt aarzel niet om contact op te nemen met ons! Wij geven je dan doorgaans binnen één werkdag antwoord!

Kan ik jullie ook via telefoon benaderen?

Helaas zijn wij niet bereikbaar per telefoon. Wij hebben hier bewust voor gekozen om rust en overzicht in ons klantenservice systeem te bewaren. Wel zijn wij gemakkelijk te bereiken via deze klantenservice pagina, livechat of via info@bluemiracle.nl.

Kan ik ten alle tijde contact opnemen met dit formulier?

Ons formulier is altijd beschikbaar voor uw vragen. We proberen zo snel mogelijk (doorgaans binnen één werkdag) u van antwoord te voorzien.

Kan ik hier terecht voor vragen over mijn bestelling?

Als u vragen heeft over uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan het beste door het formulier op de huidige pagina waar u zich bevindt in te vullen met uw gegevens en vervolgens de opmerking, feedback of vraag die u heeft.

Ik heb een vraag over mijn product, moet ik contact opnemen?

Heb je een vraag over ons product, kijk dan eerst even of je vraag wordt beantwoord onder de veelgestelde vragen bij het product zelf. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem gerust contact met ons op middels het formulier.

Kan ik jullie bezoeken?

Helaas hebben wij nog geen filiaal en dus ook nog geen bezoekadres. We kunnen u op dit moment nog niet ontvangen. Voor de optimale ervaring van het product hebben wij ook filmpjes van onze producten. Bekijk deze op de product pagina’s.